Ontharen

Elektrisch ontharen

Elektrische epilatie is een van de langst bestaande methode om haarzakjes ‘definitief’ te verwijderen. Elektrisch ontharen kan iedere kleur haar, bij iedere huid, verwijderen en geeft 100% resultaat. Het is zeer geschikt voor kleine oppervlaktes zoals de bovenlip. Voor veel vrouwen is dit dé oplossing om van hun ‘snor’ af te komen. Elektrisch ontharen is de enige wetenschappelijk bewezen definitieve manier van ontharen die 100% resultaat geeft. De behandelde haren komen nooit meer terug.

Goed verzekerd?

Skinreborn is in het bezit van een AGB-code. Wij zijn als zorgverlener bij veel zorgverzekeringsmaatschappijen ingeschreven. Zo krijg je, wanneer je goed verzekerd bent, ontharings en gezichtsbehandelingen eventueel vergoed.

De behandeling

Er wordt een dun naaldje langs de haar in het haarzakje geschoven en er wordt enkele seconden stroom gegeven. U voelt dit als warmte. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk zullen verdwijnen. Omdat elektrische ontharen erg tijdrovend is, wordt deze behandeling vrijwel alleen ingezet bij behandeling van gezichtsbeharing.
De behandeling zal afhankelijk van de snelheid waarmee haartjes groeien, 1 tot 2 maal per week plaatsvinden. Naarmate de haren minder snel terug groeien zullen de periodes tussen twee behandelingen langer worden. Elektrische otharen is veilig en effectief. Ontharing door middel van elektrische ontharen is niet pijnloos, maar door de stroomsterkte aan te passen, is het voor iedereen draaglijk te maken. Voor de behandeling van grotere gebieden met veel haargroei is de methode minder geschikt omdat de behandeling dan te lang duurt.

Na de behandeling

De huid kan na de behandeling wat rood en bobbelig zijn. Ook kan de huid warm aanvoelen. Deze ongemakken verdwijnen over het algemeen binnen een aantal uren na de behandeling. Soms ontstaan enkele korstjes. Om littekentjes te voorkomen adviseren wij u niet aan de korstjes te krabben. Na de behandeling moet u minstens 48 uur blootstelling aan zon (dus ook zonnebank) vermijden in verband met het risico op pigmentvlekjes.

Wilt u meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met mij