Gezichtsbehandelingen

Naaldloos Mesotherapie

Mesotherapie, huidverbetering zonder inspuitingen en met spectaculair resultaat. Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks de huid doordringen tot de diepere huidlagen, stimuleren het celmetabolisme en zorgen daardoor voor een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van rimpels tot in de diepe huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. De huid hervindt zijn mooie uitstraling, wordt compacter en egaler. De techniek is geschikt voor het gezicht, hals, decolleté en handen. De werkstoffen die gebruikt worden zijn de huideigen stof hyaluronzuur.

Waarom fruitzuurpeeling?

• huidverbetering
• huidversteviging
• versnelde aanmaak collageen- en elastineweefsels
• rimpelvermindering
• structuurverfijnende werking bij grove poriën
• stimulatie voor de futloze en vermoeide huid
• energieboost voor de rokershuid
• vermindering van littekenweefsels
• huid sterker maken tegen schadelijke invloeden van buitenaf, ook voor de acnehuiden
• intensieve hydratatie van de huid

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die in ons eigen lichaam voorkomt. Het vormt bijvoorbeeld het hoofdbestanddeel van de vloeistof in onze gewrichten waardoor deze soepel kunnen bewegen. Hyaluronzuur komt ook voor in de huid, in onder meer het bindweefsel, en speelt daar een belangrijke rol in processen als wondgenezing. Maar de grootste kracht van hyaluronzuur is het binden van grote hoeveelheden vocht. Het schijnt dat de stof tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden! In de huid is voor hyaluronzuur dan ook een belangrijke rol weggelegd voor hydratatie en volume.
Naarmate we ouder worden, neemt het aandeel hyaluronzuur helaas af. Een rijpere huid is daarom ook minder soepel, zacht en vol dan een jonge huid. Doordat hyaluronzuur zo goed vocht kan vasthouden, kan het inderdaad fijne lijntjes verminderen. Je vindt de stof dan ook in heel veel antirimpelproducten terug.

Is de behandeling pijnlijk?

Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het voelt als een licht getintel.

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling starten wij met het bepalen van het juiste serum. Er zijn verschillende soorten serums die ingesluisd kunnen worden, elk voor een eigen doel. Afhankelijk welke behandeling u kiest volgt er een oppervlaktereiniging en/of een fruitzuurpeeling. Dit om een groot deel van de dode huidcellenlaag eraf te halen, zodat de werkstoffen makkelijker en dieper in de huid kunnen komen. Nu volgt de mesotherapie: U krijgt een tegenpool in uw hand. Dit dient u goed vast te houden om het magnetische veld te sluiten. Er wordt een (botte) pen, gevuld met werkstoffen, over de huid bewogen, waarop u een tintelend gevoel ervaart. Afsluitend krijgt u een kalmerend masker.

Na de behandeling

Direct na de behandeling ziet u al resultaat op het behandeld gebied. Na een aantal behandelingen voor het gezicht wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en verkrijgt een frisse, gezonde teint. Diepe rimpels vervagen, littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne worden minder zichtbaar en de huid verkrijgt een jeugdige en vitale uitstraling